Boeken

Klap – als een ongeluk je leven op zijn kop zet

Christine Kliphuis

Christine wordt aangereden door een appende automobilist en vanaf dat moment verandert haar leven ingrijpend. Uiteindelijk blijkt dat ze hersenletsel aan de klap heeft overgehouden en dat ze haar werk niet meer kan oppakken. In dit autobiografische boek laat ze je dicht op de huid meereizen in haar verhaal, waarin ze de emoties en het proces voelbaar maakt.

Lees meer…

Spinnen doe je zo

Kittie Markus

Populaire hobby’s als breien of haken worden nog interessanter als je je eigen garen spint. Spinnen is een techniek die iedereen gemakkelijk thuis kan realiseren en waarmee je verrassende en leuke resultaten kunt behalen. Een (gesponnen) draad is nu eenmaal het begin van alles wat je van textiel kunt maken.

Lees meer…

Aan de slag met de Naaimachine_L_3DAan de slag met je naaimachine

Sylvie Blondeau

Hoeveel mensen hebben een naaimachine thuis staan, maar doen er niets mee omdat ze niet weten hoe ze ermee om moeten gaan? Meer dan u denkt! Aan de slag met je naaimachine helpt beginners met hun naaimachine om te gaan.

Lees meer…

9789050191111_Bosbreisels_3Dboek_RGB_LBosbreisels

Stephanie Dosen

In Bosbreisels staan meer dan twintig hemelse en betoverende gebreide accessoires van brei-ontwerpster Stephanie Dosen. Hiervoor waren haar patronen alleen via internet verkrijgbaar, nu zijn de meest populaire, samen met een aantal gloednieuwe, verzameld in een boek.

Lees meer…

Oud OPNIEUW-L-3DOud opnieuw. Decoratief recyclen

Ellen Dyrop & Hanna Kristinsdottir

Oud opnieuw is een boek voor enthousiaste verzamelaars, voor iedereen die in alles wat moois kan zien en voor wie zelfs een jampot ongekende mogelijkheden biedt. Het laat zien hoe je van ‘oude schatten’ nieuwe, decoratieve dingen kan maken.

Lees meer…

9789050191029_De huiselijke seksgodin_3Dboek_RGB_LDe  huiselijke seksgodin

Kate Taylor

Het geheim van een langdurig seksleven vol spanning en lust? De huiselijke seksgodin onthult het! Het is een seksboek voor stellen, met of zonder kinderen, die uit hun eerste roes van verliefdheid zijn ontwaakt.

Lees meer…

De Staat-L-3D-

De staat in het derde millennium

Vorst Hans-Adam II van Liechtenstein

Wat voor staat hebben we nodig in het derde millennium? Dit is de belangrijke vraag die vorst Hans-Adam II van Liechtenstein in dit boek probeert te beantwoorden. Hij geeft zijn originele en persoonlijke visie op de staat in het derde millennium en bekijkt daarbij de staat vanuit vele invalshoeken.

Lees meer…

9789050191098_Een leven op rolletjes_3Dboek_RGB_LEen leven op rolletjes. Met een lach en een traan onderweg in de rolstoel

Viktor Staudt

Viktor Staudt is dertig jaar oud als hij hoort dat hij voor de rest van zijn leven aangewezen zal zijn op een rolstoel. Nog tijdens het verblijf in het ziekenhuis zegt een goede vriend tegen hem: ‘Nu wordt je leven echt een avontuur!’

Lees meer…

 

Mijn hoofd is hol_3D_LMijn hoofd is hol

Christine Kliphuis

Als de moeder van Christine Kliphuis door een beroerte wordt getroffen, verandert ze plotseling van een zelfstandige, vitale en actieve vrouw in een hulpbehoevende patiënt die niets meer zelf kan. Als dochter en mantelzorger komt de schrijfster terecht in een maalstroom van onontkoombare gebeurtenissen.

Lees meer …

Op kamers_L_3DOp kamers. Schoonmaken hoort erbij!

Stephanie Schutte

Voor studenten is op kamers gaan het leukste wat er is. Eindelijk geen ouders meer die over hun schouder meekijken; ze kunnen helemaal doen wat ze zelf willen! Maar eenmaal op kamers komen ze er al snel achter dat hun moeder veel meer doet dan ze denken.

Lees meer…

ReisLust-L-3DReisLust

Esmir van Wering

Amber heeft eindelijk de man van haar dromen gevonden – na een turbulent vrijgezellenbestaan dat zeker vijf jaar te lang duurde. De prins op het witte paard (knap, goede baan en nog lief ook) zit bij hссr thuis op de bank: een mijlpaal! Toch dient de midwife-crisis zich al gauw aan, want zij wil kinderen en hij niet.

Lees meer…

 

Tussen 2 zeeën

Esmir van Wering

Auteur Esmir van Wering reist met de laptop onder de arm geregeld tussen haar appartement in hartje Amsterdam en het huis van haar partner op Texel. In het buitengebied van De Cocksdorp vindt ze de rust om te schrijven. Zoals haar columns voor de krant Texel dit Weekend, die in deze uitgave zijn gebundeld.

Lees meer…

 

Werklust_L_3DWerkLust

Esmir van Wering

Als Amber haar grote liefde betrapt met een ander, stort haar zorgvuldig opgebouwde wereldje keihard in. Het vrijgezellenbestaan in Amsterdam valt haar zwaar, zeker in het begin.

Lees meer…