Oud opnieuw

Oud OPNIEUW-L-3D

 

Oud opnieuw is een boek voor enthousiaste verzamelaars, voor iedereen die in alles wat moois kan zien en voor wie zelfs een jampot ongekende mogelijkheden biedt. Het laat zien hoe je van ‘oude schatten’ nieuwe, decoratieve dingen kan maken. Zo recycle je heel gemakkelijk een weckpot tot een stoere lamp en een bord tot een bijzondere klok. Niet alleen origineel, maar ook voor iedereen haalbaar!

• Met prachtige, inspirerende foto’s die je prikkelen om meteen aan de slag te gaan.

 

 

knop inkijkexemplaar_L

 

Oud opnieuw. Decoratief recyclen

Ellen Dyrop & Hanna Kristinsdottir

 

ISBN 978 90 5019 101 2

Prijs € 19,50

144 bladzijden

Hardcover

Ellen_Dyrop

Ellen Dyrop (1962) is gehuwd met de man van haar leven en heeft twee volwassen dochters. Ik woont in Jeløy (Noorwegen) in een oud huis dat is gebouwd aan het einde van de 18e eeuw en werkt als een freelance stylist en auteur. Ze vindt het leuk om nieuwe dingen te ontwerpen en om daarin oude dingen te recyclen. Kortom,  ze maakt met liefde nieuwe dingen uit oude rommel.

 

 

Hanna_graa

Hanna Kristinsdottir is (1960) is afkomstig uit IJsland (Akureyri). Ze is opgeleid tot decorateur en heel creatief. Ze is dol op interieurstyling en hergebruiken van materialen. Na het grootste deel van haar leven in Noorwegen gewoond, woont ze nu op een prachtig eiland in Denemarken met de zee om de hoek in.

 

 

Maak van een thermosfles een schemerlamp, tover een oude weckpot om tot hanglamp, gebruik kurken als magneten, maak sleutelhangers van oma’s parelmoeren knoopjes, sier je kroonluchter op met oud bestek, presenteer muffins in antieke theekopjes… En er staan nog veel meer geweldige ideeën in Oud opnieuw. Flow

Origineel, haalbaar en een uitkomst voor de fanatieke verzamelaar. Landleven Wonen